Tidspunkter, der er til at lukke op og skide i.

Akavet stilhed ..

015d59b5-e125-48a1-964c-342b9a1b9f38

Nu er det et par måneders tid siden jeg åbnede bloggen igen, og hvilket startskud ! Big fat NOT ..

Jojo, i har været skide søde til at læse med, men det er fanme småt hvad der er blevet skrevet og derved hvad i har haft mulighed for at læse.

Its not you, its me.

Men jeg har haft en eller anden uigenkendelig stop klods stående. Og det ligner mig ikke. Virkelig ikke. Og nu har jeg gransket de følelser her i noget tid, for at finde ud af hvor i helvede (undskyld sproget) de kommer fra, men jeg er i skrivende stund stadig ikke sådan helt sikker.

For jeg skriver og skriver, men jeg får aldrig klikket på den skide “udgiv” knap. Præcis hvad det er jeg er bange for, har jeg som sagt endnu ikke (helt) luret. Men jeg har en ide om hvad det her skidt muligvis bunder i..

For hver gang jeg har skrevet noget, har jeg siddet med sådan en “Det er skide fint Nanna, men der sidder sku ikke nogle derude som bare MÅ høre om hvor mange bleer du skiftede i tirsdags” følelse.

Issuet har overordnet været (i Think), at jeg har følt mig ret leverpostej.. Og jeg tror at uanset om man har en blog eller ej, så har man måske bare perioder hvor man føler sig sådan ? Hvor man ikke føler man har andet en støvsugning og børnehave problemer at dele ud af ? Hvor man ikke rigtig synes man bidrager med så fandens meget andet end ganske almindelig og død hamrende kedelig tirsdags small talk..
Det har føltes lidt hen af, at stå til en fest fyldt med fantastiske mennesker med fantastiske historier, og man så kun kan komme op med en “Puh hvor er det koldt udenfor i øjeblikket, var ?”.

I kender den, typen der snakker om vejret som jo egentlig er så dybt lige gyldigt fordi det er så forudsigeligt at alle tænker det samme alligevel .. Og der er vel ikke synderligt behov for at nogen åbner munden for at make a state to the obvious ?

Så det handler nok om, at jeg ind imellem har følt, at der har været absolut ingen nyhedsværdi i det jeg har haft at komme med. Mit liv kører lige nu, nok bare rundt lige i den der død kedelige midter bane. Hvor tingene hverken går for langsom eller for hurtigt, hvor det hverken er musenmalet eller ja, det modsatte..

Hvor det hverken er skod nok til at bede TV2 news om spalte plads eller fab nok til at investere i et alvorligt kamera, gå all paparazzi og blive stor på Instagram.

I ved, jeg sover fantastisk men min stue ligner en fucking crime scene (sekundet efter jeg har gjort rent).

Vi spiser varm mad og drikker varm kaffe, derhjemme… (for børnene fylder pt mere end lækre lokations).

Mine børn er vidunderligt nemme, men de er er møg beskidte 30 sekunder efter de er hoppet op af badekaret og så er den store konstant smurt ind i veninderne fra My little pony og Frost..

Jo flere eksempler jeg skriver (for der var flere i ærmet), går det op for mig hvor parents like, det hele egentlig nok bare er i de dage her.. Der er gået madpakker i den, og i virkeligheden kan jeg vel godt slippe afsted med at skyde skylden på ungerne ?

Anyhow, jeg er nu nået dertil, hvor jeg har affundet mig med lige pt at være Jensens bøfhus (læs forholdsvis intetsigende men alligevel så “du ved hvad du får” at man altid kommer tilbage), at jeg tænker jeg kan jeg få gang i den blog her igen – og jeg håber i er med mig ? For på mandag bliver det forår, og så er alt vel bare en snært mere glamourøst ? Og ellers kan det være mine børn hopper ind i en eller anden tarvelig fase der kan give noget drama, der har potentiale til at blive skrevet ned på en mor-blog

Hverdags snak er sku aldrig helt af vejen! Alt det der vi lever i, hver dag, er vel nu nok engang det mest relevante at snakke om ? De store ting kommer og går, så dem tager vi når tiden er. Men for nu, har jeg hældt onsdagens tredje kop kaffe op og vil arbejde lidt mens (teaser) begge mine børn er i institution, for Nyns er afsted på 3 dagen – mere om det i næste episode af Nannas hverdags sharing ..

Nanna Augustinus
Smartkidz.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidspunkter, der er til at lukke op og skide i.