Noget om at dele alting online ..

En stor dag ..

Der skal sku ske noget spændende, for både mig og D i dag. Og jeg skal hilse og sige at der sku alligevel er lidt forskel på hvad en stor dag er for et barn og for en voksen..

For at starte med den vigtigste af os, så har D sin første legeaftale i dag. Okay, i ved hun har leget 3 trilliarder gange med andre børn både hos os og dem, men hun skal for første gang med en pige (hvis forældre vi ikke kender privat) med hjem fra børner. Bum, så havde jeg et stort barn ! Anyhow, for mange er det måske en ok lille ting, fordi børnene bare er jublende over hvad der skal ske. Men for D, er dagen alligevel lidt ekstra stor. Hun er som måske bekendt, ikke typen der synes det der med at blive passet osv er en fest hun gider deltage i. Hun ville være ellevild hvis mor og far kunne stå på sidelinien i alt hvad hun laver. Heldigvis er hun som de fleste andre børn, god til at glemme at hun gerne ville have haft os med når først afleveringen er overstået. Så, det spændende i dag – er om hun stejler når den anden mor så rent faktisk dukker op og ber hende tjekke ud af børneren og hoppe ind i deres bil. Igår aftes begyndte hun at små panikke over det, og i et split sekund overvejede jeg at skrive til mor’en, om jeg ikke bare skulle mødes med dem i børneren og så kunne vi trille sammen. Men fanme nej ! Jeg vil ikke tage chancen for en så stor succes fra hende ! Jeg ved godt at chancen for at jeg bliver ringet op klokken 14 den bestemt er der, men hvis jeg ikke gør – så har min datter fået en succes hun aldrig glemmer. Så er hun uden tvivl 5 centimeter højere når jeg henter hende. Vi har snakket og forberedt det bedste vi kunne og hun havde sku ja-hatten på da jeg afleverede. Så fingrene er krydset og lyden på telefonen er skruet op på umiddelbart max.

Og så til min dag. For jeg skal sku interviewes for første gang i dag ! Og selvom jeg ikke lige sådan havde forestillet mig at mit første interview ever skulle være med det magasin det er, så er det sku sejt nok alligevel ! Der kommer nemlig om 2 timers tid, en mand fra magasinet “Din Revisor Informerer”. (der må gerne små fnises lidt her) Han kontaktede mig fordi han havde hørt rygter om at Smartkidz giver deres kunder en service der er lidt ud over normalen, og det kunne han rigtig godt tænke sig at lave et virksomhedsportræt af. Jeg takkede ja fordi Why the hell not ? og uanset navnet på magasinet, så er det da noget af et skulderklap at få var ? Men jeg er altså en lettere nervøs type lige nu. Jeg er død bange for at jeg kommer til at fylde hans 2 sider med snot dumme kommentarer, fordi jeg bare er sådan en person der ikke lige tænker før jeg taler. Så det skal nok blive spændende hvad der kommer til at stå i den artikel…

På den seriøse minus side af dagen, så er jeg vågnet op med øjne der lidt gør at jeg ligner en der har fået et seriøst lag tæsk i nat.. Men jeg var der, og det har jeg altså ikke. Om det er øjenbetændelse eller om det bare er en eller anden form for sygelig træthed – det ved jeg faktisk ikke. Men jeg græder lidt hvis han hiver kameraet frem når han kommer ! Så billedet øverst kan jeg på ingen måder tillade mig at snyde jer med er fra i dag, det er fra en dag jeg følte mig noget mere Girl boss end i dag !

Nanna Augustinus
Smartkidz.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at dele alting online ..