Bare vent ..

Se (eller shop) min kjole..

For efterhånden en del tid siden, viste jeg jer den her kjole på instagram. I spammede mig med beskeder om hvor den kunne købes, og nu er det sku lykkedes mig at finde den til jer. Godt nok ikke i samme farve, men i nogle måske endnu flottere. Jeg overvejer hvert fald at klikke en mere hjem !

Den er fra Vero Moda og der er direkte link lige nedenunder her..

Hvis i skal eje den i sort eller den kamp fede gule fra billedet, så klik her.  

(Og så findes den faktisk også i blå, det foregår det her )

LANGÆRMET TUNIKA, Golden Nugget, large

 

Og bedst som jeg sad bare og ville dele links med jer, endte jeg med selv at klikke lidt hjem.. Men altså, den her er jeg nødt til at eje ! Se den lige.. Tænker den kunne være død fin med en langærmet indenunder også, indtil sommeren kommer for alvor.. Hvis du skal have en med i sort – den flotte rosa eller en leo (den er SÅ fed, men ikke tilbage i min størrelse 🙁 er der link her og hvis i klikker direkte på billedet !

KORT KJOLE, Cedar Wood, large

Im sorry, men i får altså lige en ting mere. For jeg er mega meget en jakke pige. Typen der elsker vinterjakker men hader vinter støvler, typen der synes det er så nemt at se godt ud i foråret med en ganske almindeligt basic jeans og t-shirt sæt, bare der er en fed jakke over ! Så jeg er altid nødt til lige at tjekke jakke kategorierne når jeg shopper..

Og se seriøst lige den her.. KÆFT den er feeed. (klik på billedet, så havner i på den hos Vero Moda) Den måtte virkelig gerne komme hjem og bo hos mig !

RUSKIND JAKKE, Old Rose, large

Det var bare det ! God onsdag venner.

Nanna Augustinus
Smartkidz.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare vent ..